Crèche

Wie zijn we en waarom doen we dit...

De Kinderoppasdienst bestaat uit ruim 40 vrijwilligers en met elkaar zorgen we er voor dat er elke zondagochtend  oppas is in het Koetshuis naast de kerk voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. We doen dit omdat we het belangrijk vinden dat ouders in de gelegenheid worden gesteld om de ochtenddienst samen bij te wonen.

Wat doen we...
Tijdens de ochtenddienst zijn er drie tot vier vrijwilligers aanwezig om op te passen en dat betekent dat iedere vrijwilliger ongeveer 5 keer per jaar aan de (oppas)beurt is. Als oppasvrijwilligers houden we toezicht op de kinderen en dragen we zorg voor een gezellige sfeer zodat de kinderen zich thuis voelen. Voor de kinderen is er speelgoed aanwezig, er zijn boekjes en kleurplaten om in te kleuren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen een knutselwerkje te maken.

Waar gebeurt het...
De oppasdienst is elke zondagochtend aanwezig in het Koetshuis naast de kerk vanaf 09.00 uur. Ook tijdens gezinsdiensten met Pasen, Pinksteren en Kerst is er vanaf 16.30 uur oppas aanwezig, evenals in de ochtenddienst van Hemelvaart.

Contactpersoon:

Sandra Rosman 
Jorien Blok

E-mail: oppasdienst@hervormdheerde.nl