Crèche

Aangepaste kerkdiensten wegens het coronavirus

Tot nader order worden onze kerkdiensten in de besloten vorm gehouden met alleen de predikant en een klein deel van de kerkenraad.
De Johanneskerk is tijdens deze diensten voor andere bezoekers gesloten.
De diensten zullen op zondagen om 09.30 en 19.00 uur worden uitgezonden via www.kerkomroep.nl.
In deze periode wordt op de woensdagavond 19:30 uur ook een meditatie gehouden, te volgen via "Diensten met Beeld"..
      

 

[Dit is een voorlopige tekst - mis je nog informatie over de Oppasdienst laat het ons dan weten]

Wie zijn we en waarom doen we dit...
De Kinderoppasdienst bestaat uit ruim 40 vrijwilligers en met elkaar zorgen we er voor dat er elke zondagochtend in Welgelegen oppas is voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. We doen dit omdat we het belangrijk vinden dat ouders in de gelegenheid worden gesteld om de ochtenddienst samen bij te wonen.

Wat doen we...
Tijdens de ochtenddienst zijn er drie tot vier vrijwilligers aanwezig om op te passen en dat betekent dat iedere vrijwilliger ongeveer 5 keer per jaar aan de (oppas)beurt is. Als oppasvrijwilligers houden we toezicht op de kinderen en dragen we zorg voor een gezellige sfeer zodat de kinderen zich thuis voelen. Voor de kinderen is er speelgoed aanwezig, er zijn boekjes en kleurplaten om in te kleuren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen een knutselwerkje te maken.

Waar gebeurt het...
De oppasdienst is elke zondagochtend aanwezig in een ruimte van Welgelegen vanaf 09.00 uur. Ook tijdens gezinsdiensten met Pasen, Pinksteren en Kerst is er vanaf 16.30 uur oppas aanwezig, evenals in de ochtenddienst van Hemelvaart.

Contactpersoon:

de heer Albert Draaijer
Klaverweg 51
8181 ZS Heerde
tel. 06-48529945

E-mail: oppasdienst@hervormdheerde.nl