Hervormde Gemeente Heerde - Kerkplein

In deze rubriek publiceren wij evenementen en activiteiten van kerkelijk en / of pastoraal belang van derden.

Avonden met Zin en Kleur

2022 2023 avonden 01

Drie kerken in Epe, de Regenboogkerk, de Martinus geloofsgemeenschap en de Grote Kerk, organiseren in het seizoen 2022/2023 een serie lezingen over interessante thema’s die steeds een relatie hebben met religie en maatschappij onder het motto “Avonden met Zin en Kleur”.

Met deze nieuwe opzet hopen we niet alleen interessante en plezierige momenten mee te mogen maken, maar ook te ontdekken dat de kerken meer met elkaar gemeen hebben dan dat er verschillen zijn. En dat zij de maatschappij iets te bieden hebben.

Bovendien zijn deze activiteiten interessant voor iedereen die belangstelling heeft voor religie. En wie heeft dat niet?

U bent dus van harte welkom!

Klik op bovenstaande afbeelding om het gehele programma en lokaties te zien.

Donderdag 22 september 2022, Grote Kerk Epe
Donderdag 27 oktober 2022, van der Hulstlocatie Epe