Hervormde Gemeente Heerde - Kerkdiensten

Aangepaste kerkdiensten wegens het coronavirus

Tot nader order worden onze kerkdiensten in de besloten vorm gehouden met alleen de predikant en een klein deel van de kerkenraad.
De Johanneskerk is tijdens deze diensten voor andere bezoekers gesloten.
De diensten zullen op zondagen om 09.30 en 19.00 uur worden uitgezonden via www.kerkomroep.nl.
In deze periode wordt op de woensdagavond 19:30 uur ook een meditatie gehouden, te volgen via "Diensten met Beeld"..

Hier kunt u lezen wat er allemaal gebeurt rondom onze kerkdiensten.

Diensten online volgen
Overzicht van diensten

Nu de kerkdiensten in besloten vorm worden gehouden, hebben enkele leden van het BeamTeam een verbinding opgezet om de diensten met beeld te kunnen volgen.

Klik HIER voor de YouTube pagina, of bekijk de dienst vanuit onderstaand beeld.

Liturgie

Lees hier hoe u de beamerpresentatie van de kerkdiensten vooraf per email kunt ontvangen.

Diensten terugkijken

Hieronder zijn eerdere diensten te bekijken

Elke week verzorgen de leden van het beamteam de presentatie van de liturgie voor projectie op de projectieschermen in de Johanneskerk. Deze presentatie kan in pdf- vorm per email toegestuurd worden naar gemeenteleden, zodat zij de kerkradio of internetuitzending met deze liturgie kunnen volgen. Hiervoor kunt u zicht opgeven bij: beamcontact@hervormdheerde.nl