Voor kinderen

TOF Logo

TOF! is de super leuke kinderclub voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool.

In het winterseizoen komen we bijna elke woensdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur bij elkaar in het jeugdcentrum van de Ontmoetingskerk (Kanaalstraat 21) in Heerde.

Hoe ziet een TOF! fe avond eruit:

We starten dit seizoen met de kinderen van groep 3 - 6 samen in de hal van de kerk, samen gaan we zingen, bidden en naar een Bijbelverhaal luisteren. Met groep 7 en 8 doen we dit in het Jeugdpunt, op een manier die past bij deze jonge tieners. Daarna gaan we allemaal op een creatieve of sportieve manier aan de slag.

Natuurlijk mag je altijd bij je beste vriend of vriendin in de groep!

Naast deze ‘normale’ avonden, kunnen we ook andere activiteiten doen; zwemmen, speurtocht, bowlen… en heb je zelf een idee? Dan staan we daar altijd voor open!!

Heb je zin om een avond te kijken? Dan ben je meer dan welkom! Er is plek voor iedereen!!!

Namens alle leiding van TOF!

Je kunt ons  mailen via tof@hervormdheerde.nl

Hier is het programma voor het komende seizoen:

TOF! fe avonden 2021-2022
29-sep 1e clubavond in de Ontmoetingskerk
6-okt
13-okt Filmavond in de Johanneskerk
27-okt
10-nov - Zwemmen voor de kinderen met zwemdiploma
  - Speciale avond voor de jongsten/ kinderen zonder diploma
17-nov
24-nov
1-dec Sinterklaas
8-dec Muzikale activiteit (nog onder voorbehoud)
15-dec
12-jan Sportief het nieuwe jaar in
19-jan
26-jan
2-feb
9-feb Bowlen
16-feb
23-feb
16-mrt
23-mrt
30-mrt Laatste clubavond
Zaterdag 2 april  Afsluiting seizoen

Dit alles DV en onder voorbehoud, we houden de richtlijnen van de RIVM in de gaten. De invulling van de avonden kan veranderen. Via de ouders-groeps-app houden we jullie op de hoogte.