Bijbelmarathon in de Dorpskerk van Vaassen

Bijbelmarathon in de Dorpskerk van Vaassen

20220206 Bijbelmarathon 10 van 14In de week van 14-20 maart zal er een Bijbelmarathon in de Dorpskerk van Vaassen worden gehouden.

Van maandag 8:00 uur tot zaterdagavond 20:00 uur zal er elke dag (dus 6x12=72 uur) de Bijbel (voor)gelezen worden! Dit is een initiatief om na de corona-crisis van de afgelopen twee jaar weer eens iets gezamenlijks als kerken te gaan doen en wat is dan beter om samen de Bijbel te lezen. Doen jullie mee? Neem een kwartiertje (of meer ) voor je rekening, lees uit de vertaling die jou dierbaar is en wees een kwartier ervoor aanwezig om de lectio continua te garanderen. 

We zoeken nog voorlezers! Je kunt je opgeven op dit nummer: https://bit.ly/Bijbelmarathon2022. Daarin geef je op welke dag en op welk dagdeel ('s morgens, 's middags of 's avond) je wilt en je krijgt later het kwartier dat voor jou is. 

Vandaag - tweede reden - beleven we op Europese bodem een afschuwelijke oorlog en wat is dan beter om in een wereld van nepnieuws en leugen-propaganda samen het waarachtige Woord van God te lezen!

Tot vrijdagavond opgeven aub!