Vacature beam- & streamteam

Vacature beam- & streamteam

Bij het beam- & streamteam kunnen we versterking gebruiken! We zijn blij met het enthousiaste team van mensen dat zich inzet, maar het zou fijn zijn als het team wat groter zou worden. Wie zou ons willen versterken?

20210316 beam

De functie bestaat uit twee taken:
1)
Het maken van de presentatie: de naam zegt het al, je maakt de presentatie die tijdens de kerkdienst getoond wordt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de dienst de liturgie en maakt hiervan een presentatie. Dit kan je rustig thuis doen. Eind deze maand zullen we overstappen naar het programma Kerkbeamer. Daardoor wordt het maken van een presentatie heel eenvoudig. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens op www.kerkbeamer.nl

2)
Het beamen en streamen: tijdens de dienst zit je op de orgelgalerij en zorg je dat de mensen in de kerk ( beamen) en thuis ( streamen) de kerkdienst kunnen volgen. Je toont de slides, je speelt evt. filmpjes op het juiste moment af en zorgt voor de camerabeelden.

Door de overstap naar een heel gebruiksvriendelijk systeem, kan iedereen die met een computer kan werken hiervoor opgeleid worden. Daarnaast is er ook goede begeleiding van je collega’s van het beam- & streamteam.20210316 kerktv


Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen? Laat het dan weten! Vraag gerust wanneer je meer informatie wilt. We leggen graag uit wat we doen!
Dit kan door een mail te sturen naar beamteam@hervormdheerde.nl
of contact op te nemen met René van Norel 06-53579829