Paasjubel 2019 in Heerde

Ook dit jaar organiseert het Interkerkelijk Platform Heerde in de vroege ochtend van de 1e Paasdag (21 april 2019) de Paasjubel.

20190407 paasjubel 01

Hierbij is traditioneel veel aandacht voor het zingen van bekende Paasliederen onder muzikale begeleiding.
Ds. Zomer van de Evang. gemeente Immanuël in Heerde is bereid gevonden de verbindende teksten uit te spreken en daarnaast een korte meditatie te verzorgen.
Muzikale begeleiding wordt verzorgd door de bekende zanger Zwier van der Weerd. Mogelijk wordt er aanvullend
ook nog een instrumentengroepje geformeerd.
Plaats van handeling is het Dorpsplein in het centrum van Heerde.

Aanvang 08:15 uur en einde uiterlijk om 09:00 uur.
Een liturgie met daarop alle liederen wordt uitgedeeld. Op deze liturgie staan ook de aanvangstijden van de diensten in de diverse kerken vermeld.
Het is inmiddels traditie dat de Paasjubel ongeacht de weersomstandigheden doorgaat.
En……er is koffie en thee. Welkom!

namens de organisatoren IPH Heerde

Copyright 2018 | Hervormde Gemeente Heerde | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Inloggen
anbi