Lighthouse viering - 29 mei

Lighthouse viering - 29 mei

Lighthouse 20220529Zondag 29 mei staat er weer een Lighthouse gepland, waar deze keer Erwin Hout zal spreken. Nog een paar dagen, en dan is het 29 jaar geleden dat Erwin door een ongelukkige duik zijn nek brak. En ondanks dat hij vanaf toen verlamd is vanaf zijn schouders tot aan zijn tenen, geniet hij van het leven, van zijn gezin en van zijn werk. Erwin wordt gedragen. Gedragen door de Herder.

Tijdens Lighthouse zal Erwin zijn publiek meenemen vanaf het ongeval tot nu. In een boeiend betoog vertelt hij hoe het leven hem toelachte en het plotseling zo veranderde. En hoe hij kort na het ongeluk zo duidelijk hoorde (letterlijk), dat God hem zal ‘dragen’. Erwin maakte zijn studie bedrijfskunde af, trouwde, notabene met een arts en samen kregen ze drie prachtige dochters. 

Het bijzondere levensverhaal van Erwin is al vele malen verteld, onder andere bij Hour of Power, De Verandering en vele jongerenavonden. Er is ook een boek, genaamd ‘Gedragen door de Herder’, en geschreven door Huib de Vries. 

Lighthouse is een samenkomst, georganiseerd vanuit de jeugdraad van de Johanneskerk in Heerde. Deze maandelijkse samenkomsten zijn volledig afgestemd op jeugd en jonge gezinnen. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting en er is een gebeds- en nazorgteam aanwezig. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur, kennen een korte meditatie of getuigenis en er is veel ruimte voor worship. De muzikale begeleiding op 29 mei zal verzorgd worden door Highway Worship. Deuren open vanaf 14.00 uur, aanvang samenkomst om 14.30 uur. Iedereen – jong én oud, gelovig of niet-gelovig,– wordt van harte uitgenodigd voor deze bijzondere samenkomst! Wees welkom!