Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

 

CJV en HMC stoppen… maar lees snel verder!

De CJV en de HMC zijn er vanaf winterseizoen 2017 - 2018 niet meer! We zagen de afgelopen jaren het aantal jongens en meiden op beide clubs teruglopen. Om te voorkomen dat de clubs apart van elkaar niet meer kunnen bestaan, omdat er geen leden meer zijn, hebben we besloten om het roer helemaal om te gooien.

We willen een plek blijven bieden voor jongens en meisjes van ongeveer 6 jaar t/m 12 jaar in onze gemeente. Daarom hebben we een nieuwe club opgezet, die we met veel trots presenteren: TOF!

 

Wat gaan we doen?

In het nieuwe winterseizoen gaan we van start. Elke woensdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur in Welgelegen. Elke TOF-avond wordt opgedeeld in twee delen: het eerste gedeelte is een centrale Bijbelvertelling, waar we mogen horen en leren over de verhalen van God. Het tweede gedeelte bestaat uit verschillende workshops in kleinere groepjes.

Het seizoen wordt verdeeld in blokken van 3 Ă  4 weken, waarin per blok een centraal thema is voor de Bijbelvertelling en een workshop. De workshops zullen dan bestaan uit activiteiten die over meerdere avonden verspreid kunnen worden van dat ene blok.

Aan het einde van elk blok zullen we de Bijbelvertelling breder uitdiepen en in gesprek gaan met de kinderen in vertrouwensgroepjes, zodat de jongens en meiden de kans krijgen om door middel van een spel, een verwerking of gewoon gesprekjes wat meer in contact kunnen komen met het geloof.

Ook kunnen de kinderen op die avond kiezen wat ze in de volgende workshopronde willen gaan doen.

We staan als organisatie nog in de kinderschoenen en we zijn dan ook druk bezig om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Namens alle leiding van TOF!

Je kunt ons vanaf nu mailen via tof@hervormdheerde.nl