Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

tienerclub

Voor alle tieners tussen de 12 en 16 is de tienerclub the place to be! De tienerclub wordt gehouden op vrijdagavond in Welgelegen. Naast het ontmoeten van leeftijdsgenoten doen we daar ook veel leuke dingen zoals bowlen, schaatsen, zwemmen of een girls / boys-only night. Naast deze supertoffe activiteiten, hebben we ook gewone clubavonden. 

 

tienerclub1


Die avonden bestaan uit het doen van leuke spelletjes rond een christelijk thema, hierbij lezen we vaak een klein stukje uit de Bijbel en praten we daarover. Elke tienerclub avond wordt afgesloten door de Chill Out. Jullie weten natuurlijk wel wat je dan doet: Je praat lekker na met vrienden onder het genot van leuke muziek, iets te drinken en iets lekkers te eten.

 

 

We hebben 2 groepen voor de tienerclub:
1 - de eerste groep is voor de tieners in de 1e t/m de 3e klas. Zij hebben om de week op vrijdagavond tienerclub in Welgelegen van 19:30 tot 21:00.
2 - de tweede groep is voor tieners in de 4e t/m 6e klas. Zij hebben ook om de week tienerclub. De eerste week op vrijdagavond en de derde week op zaterdagavond van 21:00 tot 22:30.

Op deze wijze willen we op de vrijdag- en zaterdagavond de tieners een geborgen thuishonk geven, waar ze terecht kunnen voor sociale contacten, gezelligheid maar zeker ook om meer te weten te komen over het christelijk geloof, waarden en normen, relaties enz.


We hebben altijd plek voor meer tieners, wil je een keer komen kijken? Stuur dan even een mailtje naar tienerclub@hervormdheerde.nl  , dan zoeken we uit bij welke groep je langs kan komen.

We zoeken ook steeds leiding. Heb je een passie voor jeugdwerk? Geef je dan op als leiding. Dit kan via tienerclub@hervormdheerde.nl  

tienerclub2

of bel
Erwin Kers: 0578-695614
Eline van Lohuizen: 0612660970
Lianne Bouwhuis:  0643475545