Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

SundayKids-logo

 

Hi, heb jij al gehoord van de SundayKids?

“Wat zeg je? Heb je nog nooit van ons gehoord?” Dan zullen wij, Knabbel  en  Babbel jullie er iets over vertellen.

knabbel-babbel

 

Sunday-Kids
Deze middag worden jullie welkom geheten door Knabbel en Babbel. We beginnen met gebed. Daarna worden Knabbel en Babbel welkom geheten. Ze komen altijd op een speciale manier de zaal binnen. Er word gezongen, naar een Bijbelverhaal geluisterd en soms mogen enkelen van jullie zelf mee helpen, met vertellen of uitbeelden. Ook het creatief gebed ontbreek niet. Met het creatief gebed willen we jullie op een laagdrempelige manier leren bidden.

Hierna is het knutsel/spelletjes tijd. Na aanleiding van het thema welke die middag centraal staat, hebben we een verwerking. Tijdens deze activiteit krijgen jullie een knabbel  van Knabbel en maakt Babbel een praatje met jullie. Elke middag wordt één kind even extra in het zonnetje gezet. Dit als blijk dat we het er leuk vinden dat hij/zij er deze middag bij is. We sluiten de middag af met een zegenlied.

Maar wie zijn Knabbel en Babbel ?

Knabbel en Babbel staan voor “contact, gezellig en lekker”. Onder het genot van een knabbel (snoepje/koekje en drinken) heb je een babbel (een gesprekje) over het thema van welke die middag centraal staat. Knabbel en Babbel maken het voor iedereen laagdrempelig om over God en Jezus te praten.

We hopen je enthousiast gemaakt te hebben door bovenstaand verhaal en zien je graag een keer op de SundayKids.                                                                Alle kids van 4 t/m 12 jaar zijn welkom.

Groetjes Knabbel & Babbel

Ouders of verzorgers

SundayKids is voort gekomen vanuit de Zondasschool de Wegwijzer (1837- 2011). Sinds 2011 houden we 6 keer per jaar een SundayKids middag. Deze wordt altijd op de laatste zondagmiddag van de maand gehouden in Jeugdcentrum Welgelegen stationsstraat 2  Heerde, van 14:00 uur t/m 16:00 uur.

Onze doelen zijn;

-              Interactief bezig zijn met het geloof, dus de kids betrekken

-              Structuur aanbieden. Dit aan de hand van de vakantiebijbelweek map

-              De kids Gods woord bekendmaken aan de hand van liedjes, vertelling, creatief gebed.

-              Randkerkelijke kinderen (en hun ouders) in aanraking brengen met God en Jezus.

-              SundayKids vind plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid.

-              Alle onderdelen, zoals zingen, spelletjes, een verhaal vertellen en bidden zijn erop gericht iets van de liefde van Jezus door te geven.                                                                                   

 

 

Contact persoon:

Adrie Bijsterbosch, tel 06 17420578, email sdk@hervormdheerde.nl