Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

Maandag 16 september t/m zaterdag 21 september 201920190110 reis rome

We willen u graag nog een keer informeren over de reis naar Rome, die we als Reiscommissie van Hervormd Heerde aan het voorbereiden zijn!

De prijzen voor de reis liggen inmiddels vast en het programma bevat alle highlights van Rome.

We maken  D.V. een stadstour naar de Aventijn met de basiliek Santa Sabina, het hoofdkwartier van de Maltezer Ridders en het  park “Giardino degli Aranci”, brengen een bezoek aan de St. Pieter - incl. koepel -, het Vaticaans Museum met Sixtijnse kapel, maken een stadswandeling langs o.a. het Pantheon en de Trevifontein, bezoeken het Palatijn, het Forum, het Colosseum en de basiliek St. Jan van Lateranen, de Catacomben van San Callisto, de kerk Paulus buiten de Muren en Tre Fontane (plaats waar Paulus werd terechtgesteld). We onderzoeken nog de mogelijkheid voor een rondleiding met de bekende priester Antoine Bodar in ‘zijn’ kerk de Santa Maria Dell’ Anime.

Reissomoverzicht:

• bij deelname van 22-25 personen € 1005,00 p.p.
  • bij deelname van 26-30 personen €   984,00 p.p.
  • bij deelname van 31-35 personen €   962,00 p.p.

Reissom inclusief:

• Vliegreis
  • Luchthavenbelasting
  • Brandstoftoeslag
  • Ruimbagage ad. 23 kg.
  • Vervoer ter plaatse
  • Verblijf in Residenza Madri Pie o.b.v. 2-persoonskamer met ontbijt
  • 5x diner in restaurant Osteria Venerina al Mascherino
  • Toeristenbelasting
  • Entreegelden
  • Nederlandssprekende gids
  • Eigen reisleidster

N.B. Als een echtpaar kiest voor 1 x 23 kg ruimbagage, wordt er € 50,00 van de reissom voor de 2e persoon in mindering gebracht.

Reissom exclusief:

• Busvervoer Heerde – Schiphol (vice versa) ± € 35,00 p.p.
  • Lunches
  • Fooien
  • Reisverzekering € 11,52
  • Annuleringsverzekering (incl.21% assurantiebelasting) 6,65 % van de reissom
  • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur (kan per 2 personen)

Overige toeslagen:

1-persoonskamer toeslag € 100,00

Houd u er rekening mee dat wij op maandag 16 september al om 07:15 uur vanaf Schiphol zullen vertrekken (vlucht KL 1597). Op zaterdag 21 september hopen we weer om 20:00 uur terug te zijn op Schiphol (vlucht KL 1604). Dat betekent dat we in ieder geval de volle 6 dagen kunnen benutten voor onze ontdekkingstocht door Rome!

Inmiddels hebben we alle ‘voorlopige deelnemers’ een e-mail gestuurd met het verzoek om zich vóór 10 februari 2019 DEFINITIEF bij ons op te geven.

Afhankelijk van deze opgaven kan het zijn dat er nog plaats is voor nieuwe deelnemers.

Als u belangstelling hebt voor deze reis, dan kunt u zich dus nog opgeven! (Evt. wordt u dan op een reservelijst gezet en krijgt u daar bericht over van ons).

Voor opgaven graag een e-mail met uw volledige namen, geboortedatum en adres naar: reiscommissie@hervormdheerde.nl

Voor vragen kunt u onze reisleidster, Joke Ekelmans bellen. Haar telefoonnummer is 0578 696746.

Vriendelijke groet,

Arie Keizer, Annie Reil, Hennie de Vos en Joke Ekelmans