Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

Wij willen u / jou van harte uitnodigen voor onze eerstvolgende Vorming & Toerustingsavond in de grote zaal van Welgelegen.openBijbel

Datum: donderdag 11 oktober.
Aanvang: 19.45 uur - om 19.30 uur staat de koffie en thee al klaar -

Ds. C.A. van der Graaf zal met ons nadenken over "de noodzaak van goed Bijbel onderwijs, het belang van samen zoeken naar Gods wil en de functie die het gebed daarin heeft". Daarom nodigen we speciaal ook alle leid(st)ers van de Bijbelkringen, Gemeente Groei Groepen en andere groepen van de Hervormde Gemeente Heerde uit voor deze avond.

Sommige vertegenwoordigers van de kringen / groepen zullen tijdens deze avond kort iets vertellen over hun kring / groep! Welke thema's worden er zoal besproken? Hoe vaak komen ze bij elkaar? Wat betekent het om deelnemer te zijn van zo'n kring/groep? Is er ruimte voor nieuwe deelnemers?

 >>> Laat u / je inspireren en kom op donderdagavond 11 oktober naar Welgelegen met het verlangen om 'te delen in geloof en te zoeken naar geloofsverdieping'! <<<

P.s. Houd ook de berichten van de kerkbode, de beamer en de site van Hervormd Heerde in de gaten voor de volgende Vorming & Toerustingsavonden.

Met vriendelijke groeten,
De Raad voor Vorming & Toerusting

- Jan Steenbergen
- Joke Ekelmans
- Renske Baars
- William van de Vrugt
- ds. C.A. van der Graaf