Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

De reiscommissie van de Johanneskerk heeft dit voorjaar een dagtocht aangekondigd naar Zeist. Dit kon helaas niet doorgaan. 20181117 Slot ZeistWe hebben nu een nieuwe en definitieve datum met een rustig programma, maar niet minder mooi en boeiend dan andere keren! We worden bij aankomst in Zeist ontvangen met koffie en koek. Het programma daarna is een bezoek met rondleiding bij de Hernhutters, o.a. kerk, pleinen en begraafplaats. Na het ochtendprogramma kunnen we lunchen in het koetshuis. 's Middags gaan we naar Slot Zeist voor een Gilderondleiding. Slot Zeist wordt wel "Het Nederlandse Versailles" genoemd. We bezoeken er ook de beeldentuin en de slottuin. We kunnen het middagprogramma afsluiten met koffie en/of thee in de brasserie van Slot Zeist. Zie verder bijgevoegd artikel over de Hernhutters. U kunt ook informatie vinden op: www.slotzeist.nl en www.ebgzeist.nl

Het vertrek van de bus bij "Welgelegen" is rond 9.00 uur en de verwachte terugkomst rond 17.30 uur. De kosten bedragen € 42,50.
U wordt van harte uitgenodigd voor deze dagtocht! We vragen iedereen zich opnieuw aan te melden voor de definitieve lijst van deelnemers, ook als u dit al eerder mondeling of anders kenbaar heeft gemaakt.

Vragen en opgave zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 10 oktober a.s. bij "reiscommissie@hervormdheerde.nl" of telefonisch bij Joke Ekelmans op nummer 0578 696746.

Met vriendelijke groet,
Reiscommissie Johanneskerk
Joke Ekelmans, Arie Keizer, Annie Reil en Hennie de Vos