Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

Alpha is een cursus over het christelijk geloof die ook in Heerde weer wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 29 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Heerde gaat op D.V. 20 september 2018 weer een  Alpha-cursus van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten op de donderdagavond in Welgelegen gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Samen eten, een inleiding over een onderwerp en even doorpraten in kleine gespreksgroepjes dat zijn de ingrediënten van de alpha-cursus. In Nederland hebben ruim 250.000 mensen een Alpha gevolgd. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:”is geloof achterhaald, saai en onwaar?, Wie is Jezus en waarom is hij gestorven?, Wat is bidden?, Hoe kan ik het kwade weestaan?, Hoe nu verder?”

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Wil je meedoen of wil je meer informatie? Kijk dan op www.hervormdheerde.nl of neem contact op met Wichert v.d. Bosch, email: wichert64@gmail.com tel: 06-81152223 of met ds. GJ Röben email: dsgjroben@gmail.com tel: 06-57913161.