Samen geloof beleven Opwekking 2019…. #Gewoon doen!!!

De jaarlijkse pinksterconferentie van stichting opwekking (ook wel bekend als hèt Opwekkingsweekend) is een weekend vol geloof, Heilige Geest, muziek, verdieping, ontmoeting en gezelligheid. Het pinksterweekend is komend jaar van 7 t/m 10 juni en vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen (maar een half uurtje rijden van ons mooie Heerde). Zeker na het zeer geslaagde weekend van vorig jaar leek het ons als opwekkingscommissie een uitgelezen kans om opnieuw met zijn allen naar opwekking te gaan. Een gezellig weekend kamperen met je familie en vrienden en daarnaast ook nog eens je relatie met God verdiepen, wat wil je nog meer?

Vorig jaar hadden we op zondag na de dienst een gezamenlijke picknick georganiseerd op ons eigen Hervormd Heerde veld. De daggasten waren zo enthousiast dat bij het diner iedereen er ook nog was en aanschoof om mee te eten, niet gepland maar zeer gewenst. Zo hopen wij dan ook op nog veel meer aanmeldingen dan vorig jaar! Wij laten ons graag weer verrassen!

Lees voor meer info en ervaringen de website van opwekking http://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie
en lees de komende tijd het kerkblad goed door

U en jij gaat toch ook mee? Meld je hier aan #Gewoon doen!!!!

Stap 1

De eerste stap bestaat uit het aanmelden van je verblijf op de website van stichting opwekking. Dit kan via onderstaande link. Na het registreren ontvang je een bevestigingsmail met daarin een registratienummer welke je hieronder kunt invullen om je registratie voor ons Hervormd Heerde veld te starten

Registreren kamperen bij Opwekking 2019: https://aanmelden.opwekking.nl/registreren-kamperen

Powered by BreezingForms

Copyright 2018 | Hervormde Gemeente Heerde | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Inloggen
anbi