Gemeentedag 2019

Gemeentedag 28 september 2019

‘Kom, doe mee!'

Kom en doe meeKom, doe mee! Op zaterdag 28 september 2019 hebben we weer onze gemeentedag gepland. Een middag waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en de gemeente nóg beter kunt leren kennen. We hebben een aantal nieuwe activiteiten bedacht, dus wees erbij!

Om 12.30 uur zal de dag starten in de kerk. Na een korte opening in de kerk gaan we in groepen uit elkaar; ieder naar zijn eigen activiteit. Rond 17:00 uur sluiten we de dag samen af met een gezellige maaltijd in Welgelegen! Kun je niet meedoen met de activiteiten in de middag, maar wil je wel mee-eten?  Wees welkom!

Wij willen deelnemen aan de volgende activiteiten
Ophalen en thuisbrengen

LET OP: ALS U NIET GOED TER BEEN BENT EN GRAAG OPGEHAALD EN THUISGEBRACHT WILT WORDEN DOOR DE ORGANISATIE, WILT U DAT DAN HIERONDER AANGEVEN?

Natuurlijk help ik graag mee!

De organisatie van de gemeentedag is in handen van de gemeentedagcommissie, maar zij kunnen het niet alleen. Helpt u ons?

Powered by BreezingForms

bustocht1. Bustocht. Met name geschikt voor de mensen die slecht ter been zijn

fietstocht2. Een fietstocht van ca. 30 km. De route is, net als ieder jaar, een verrassing, maar zal zeker de moeite waard zijn. Met natuurlijk een koffiepauze!

racefietsen3. Racefietsen. Ga de sportieve uitdaging aan! Bij voldoende deelname worden er 2 groepen gemaakt. 1 groep voor de rustige rijders en 1 groep voor de snelle rijders.

knutselworkhops4. ZieZo knutselworkshops voor jongens en meiden van 6 t/m 12 jaar. Keuze uit drie opties: raamhanger maken, naambord op canvas schilderen of een legopop beschilderen.

wandeling5. Wandeling door de Duursche Waarden onder leiding van een gids. Deze wandelroute in de waterrijke omgeving van de uiterwaarden langs de IJssel beloofd prachtig te worden. Ook bezoekt u het infocentrum Den Nul. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

workshop6. Workshop van Cootjes Pakhuis vanaf 12 jaar. Hoe leuk is het om te drinken uit de eigen persoonlijke mok of te eten van je eigen gepimpte bord? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het pimpen van twee mokken en twee bordjes.

stadswandeling7. Stadswandeling door Hattem. De gids vertelt u leuke en bijzondere wetenwaardigheden van dit pittoreske Hanzestadje Hattem, terwijl u door de kleine straatjes en steegjes wandelt. Deze wandeling langs oude monumenten duurt ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk is er ook een koffiepauze tussendoor!

voetballen8. Hou je van voetballen? Dan is dit echt iets voor jou! Kom voetballen bij SEH! We gaan leuke voetbalspelletjes doen en bij genoeg aanmelding doen we ‘De ouders tegen de Kids’! Vanaf 5 jaar.

bakkerijmuseum9. Deze activiteit is vol en kun je daarom niet meer kiezen!
Ga mee naar het leukste museum in de buurt: het Bakkerijmuseum in Hattem. Leer alles de bakkerij en ga zelf ook lekker aan de slag met het bakken van een koek! Vanaf 4 jaar.

kanoen10. Deze activiteit is vol en kun je daarom niet meer kiezen!
Op het water is er altijd wat te beleven! Ga mee kanoën bij Vadesto in Hattem. Neem je zwembroek mee voor een frisse duik in de IJssel. Vanaf 10 jaar en je moet in het bezit zijn van een zwemdiploma.

hertenboerderij11. Voor de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar: ‘Hertenboerderij De Weerd’ in Nijbroek Met o.a. dierenvoeren, speeltijd met ranja, in kleine groepjes eieren rapen, pony’s en varkens borstelen, konijnen knuffelen, alpaca’s brokken geven.

Copyright 2018 | Hervormde Gemeente Heerde | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Inloggen
anbi