Samen geloof beleven Opwekking 2018…. #Gewoon doen!!!

De jaarlijkse pinksterconferentie van stichting Opwekking (ook wel bekend als hèt Opwekkingsweekend) is een weekend voor jong en oud, vol geloof, Heilige Geest, muziek, verdieping, ontmoeting en gezelligheid. Het pinksterweekend is komend jaar van 18 t/m 21 mei en vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen (maar een half uurtje rijden van ons mooie Heerde). Superdichtbij dus… Dit leek ons een uitgelezen kans om met zijn allen naar opwekking te gaan. Een gezellig weekend kamperen met je familie, vrienden en gemeenteleden en daarnaast ook nog eens je relatie met God verdiepen, wat wil je nog meer?

Het lijkt ons ieder geval erg mooi als we met z'n allen haring aan haring komen te staan en ons eigen Hervormd Heerde veld creëren. Aan het kamperen en parkeren zijn wel kosten verbonden die voor eigen rekening komen. Wanneer je je hieronder aanmeld zul je verder door ons geïnformeerd gaan worden. Let op! Wij willen u vragen u zsm aan te melden en uiterlijk 18 maart het opgave formulier op de website van Hervormd Heerde te hebben ingevuld. Maar hoe eerder elk individu zich aanmeldt hoe meer inspraak we hebben op de plek op de camping. Wil je nu al graag meer weten?

Neem voor meer informatie en ervaringen vooral een kijkje op de website van Opwekking en voor verdere vragen kunt u altijd mailen naar: opwekking@hervormdheerde.nl.
Houd de komende tijd ook het kerkblad goed in de gaten voor mooie Opwekking-ervaringen van gemeenteleden.

Het lijkt ons ontzettend mooi om als gemeente op deze manier samen het geloof te beleven en een prachtig weekend te ervaren!

Namens de initiatief nemers:
Willianne Nooteboom, Christine Bouwhuis, Lianne Niessink, Erwin Kers, Eline van Lohuizen en Herman Niessink

U en jij gaan toch ook mee? Meld je hier aan #Gewoon doen!!!!

Mijn gegevens
Wij komen ook naar Opwekking 2018!