Lijdenstijdactie 2018

banner week4

UITNODIGING

BIJ ELKAAR OP DE KOFFIE OP ZONDAG 11 MAART 2018

Om de onderlinge banden, ook tussen jong en oud, te versterken en vooral om kennis te maken met andere gemeenteleden die misschien al jaren of nog maar kort bij ons in de kerk zitten, is het de bedoeling om op zondag 11 maart aanstaande na kerktijd bij elkaar thuis op de koffie te gaan. Het kan zijn dat u/jij bij een gemeentelid of gezin op de koffie gaat of dat u/jij thuis gemeenteleden ontvangt.

In de dienst van zondag 4 maart worden hiervoor aanmeldkaartjes uitgedeeld. Aanmelden kan direct deze zondag, maar kan ook per mail (email: wvandijk@lijbrandt.nl ) of telefonisch (tel. nummer 0578-694809). Aanmelden kan t/m 7 maart.

U/jij wordt vanaf 8 maart telefonisch of per mail nader geïnformeerd.

Het blijft een verrassing wie u/jij op zondag 11 maart aanstaande op de koffie ontmoet!

U en jullie doen toch ook mee!

lt2018 3