Lijdenstijdactie 2018
HIJ VOOR MIJ

Week 3 - 25 februari

banner week3

De lijdenstijd is de tijd om stil te staan en tot bezinning te komen. Stilstaan wat Jezus door Zijn lijden voor ons mensen betekend heeft. Hij voor mij: daar aan dat kruis droeg Hij mijn zonde, stierf Hij mijn dood, kocht Hij mijn ziel.

Deze actieweek: Bezinning door een lied. Voor deze actie wordt u d.m.v. een pocketkaartje opgeroepen om persoonlijk stil te staan en verdieping te zoeken bij de tekst van een mooi Christelijk lied, passend in de lijdenstijd.

Luister deze week naar een lied dat u het meest raakt en verdiep uzelf in de tekst. Prijs Hem om wat Hij heeft gedaan voor u! Door Zijn lijden, dood en opstanding heeft Hij de dood voorgoed voor ons verslagen. Onze Heiland heeft de weg voor ons vrijgemaakt, zodat wij eeuwig bij de Vader mogen zijn.

En Ik geef hun eeuwig leven; en zij zullen beslist niet verloren gaan in eeuwigheid en niemand zal ze uit Mijn hand rukken. Johannes 10:28

Bezinning tijdens de lijdensweken

Naast het meedoen met de acties lijdenstijd kunt u tijdens de lijdensweken dagteksten lezen met een korte uitleg. Deze dagteksten met uitleg zijn opgesteld door  ds De Graaf, ds Röben en de heer  Timmer.  

De dagteksten met korte uitleg staan op deze website en liggen op de zondagen in de lijdensweken achterin de kerk.

Leest u mee?

Namens de Diaconie van harte aanbevolen !!

Copyright 2018 | Hervormde Gemeente Heerde | Alle rechten voorbehouden | Inloggen
anbi