Lijdenstijdactie 2018

Week 1 - 11 februari

banner week1

Stuur een kaartje.

Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen als je jarig, ziek bent of gewoon als aardigheid. In deze tijd van bezinning -waarin we behalve over ons eigen (geloofs)leven ook willen nadenken over onze relatie met onze medemens- . willen we u vragen om eens na te denken aan wie u een kaartje zou willen sturen.

Op 11 februari a.s. worden voorafgaand aan de kerkdiensten in onze kerk ansichtkaarten uitgedeeld aan de kerkgangers.

Wat zou het fijn zijn dat u een (paar) kaartje(s) zou meenemen en gaat versturen. Dat kan naar iemand zijn die ziek is, mantelzorger is, het moeilijk heeft of gewoon als een aardigheid. De kaartjes liggen klaar, u hoeft deze alleen nog te frankeren en te versturen.

Van harte bij u aanbevolen!!