Gemeentedag 2018

"Met hart en ziel"

Mijn gegevens
Ophalen en thuisbrengen

LET OP: INDIEN U NIET GOED TER BEEN BENT EN GRAAG OPGEHAALD EN THUISGEBRACHT WILT WORDEN DOOR DE ORGANISATIE GEEF DAT DAN AUB HIERONDER AAN:

Wij willen deelnemen aan de volgende activiteiten
Eerste deelnemer
Tweede deelnemer
Derde deelnemer
Vierde deelnemer
Vijfde deelnemer
Helpende handjes

De organisatie van de gemeentedag is in handen van de gemeentedagcommissie, maar zij kunnen het niet alleen. Helpt u ons?

Rondleiding Zwolle
ZieZo kinderworkshops Heerde
Stadswandeling Elburg
De Vosselhoeve in Epe
Hertenboerderij de Weerd Nijbroek
Survivalrun
Powered by BreezingForms

Activiteiten

1. Een fietstocht van ca. 30 km. De route is, net als ieder jaar, een verrassing, maar zal zeker de moeite waard zijn.
  2. Rondleiding van 2 uur door het Broerenkwartier en de Broerenkerk in Zwolle. U hoort de historie en de totstandkoming van Waanders In de Broeren. Aansluitend een tour door de directe omgeving van de kerk, het zogenaamde Broerenkwartier. Met o.a. de Thorbeckegracht, de oude stadsmuur, stadsmuurhuisjes, de mooie oude binnenvaartschepen, het oude Huis van Bewaring, (omgebouwd tot Librije’s Hotel).
  3. Een stadswandeling door historisch Elburg onder leiding van een gids. Deze gids voert u door middeleeuws Elburg met zijn rechthoekig stratenplan en vertelt u onderweg het één en ander over de geschiedenis van de vesting en over de monumenten die u tijdens de anderhalf uur durende wandeling tegen komt, aansluitend is er tijd voor een kop koffie/thee met puntje Elburgse kloosterwegge.
  4. Taarten maken bij Kamphorst. Ook dit jaar zijn wij weer welkom bij Banketbakkerij Kamphorst. Let op: 1 taart per gezin (minimale leeftijd: 16 jaar).
  5. Bustocht. Met name geschikt voor de mensen die slecht ter been zijn.
  6. Voor de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar: ‘Hertenboerderij De Weerd’ in Nijbroek Voor de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar: ‘Hertenboerderij De Weerd’ in Nijbroek Met o.a. dierenvoeren, speeltijd met ranja, in kleine groepjes eieren rapen, pony’s en varkens borstelen, konijnen knuffelen, alpaca’s brokken geven.
  7. Voor iedereen van 4-80 jaar: ‘de Vosselhoeve in Epe’. Gezellige spellen en sportieve activiteiten voor jong en oud. Handboogschieten, boerenmidgetgolf en een spellencircuit, maar net waar jij/u zin in heeft.
  8. Survivalrun bij ‘’Survivalrun Thor’’ in Zwolle incl. boogschieten. Voor alle stoere mannen/jongens en vrouwen/meiden (minimale leeftijd: 12 jaar).
  9. ZieZo knutselworkshops voor jongens en meiden van 6 t/m 12 jaar. Keuze uit drie opties: armbanden maken, naambord op canvas schilderen of een legopop beschilderen.
    ziezo
  10. Lasergamen (onder de professionele leiding van ‘’Lasergamen Emmen) (minimale leeftijd vanaf 10 jaar)
  11. Workshop ‘Een wandbord van steigerhout maken’. Tijdens de workshop in Welgelegen zal men van steigerhout een wandbord (bijv. een memobord) maken. (minimale leeftijd 12 jaar)
  12. Workshop ‘Handletteren’. In deze workshop leer je de basistechnieken van handletteren. In een korte tijd maak je de mooiste kaarten, ook zonder ervaring! (leeftijd vanaf 12 jaar).
    handl
  13. Workshop Haken: Corner to Corner. Haken is hip en superleuk om te doen. Corner to corner haken is de manier om je favoriete pixelpatroon om te zetten in een mooi haakproject. Het is geen moeilijke techniek: wanneer je stokjes kunt haken kun je al meedoen met de workshop. Tijdens deze workshop maak je een begin aan je eigen gehaakte memobord (zie foto).
    haak1
  14. Mountainbiketocht bij voldoende deelname worden er 2 groepen gemaakt. 1 groep voor de rustige rijders en 1 groep voor de snelle rijders. Bij opgave aankruisen welke groep uw/jouw voorkeur geniet.  Tevens aangeven of er een fiets voor jou/u geregeld moet worden.
  15. Wielrentocht, bij voldoende deelname worden er 2 groepen gemaakt. 1 groep voor de rustige rijders en 1 groep voor de snelle rijders. Bij opgave aankruisen welke groep uw/jouw voorkeur geniet.  Tevens aangeven of er een fiets voor jou/u geregeld moet worden.

Copyright 2018 | Hervormde Gemeente Heerde | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Inloggen
anbi