Hervormde Gemeente Heerde

Hoge spits, lage drempels

Iedere zondagochtend, met uitzondering van speciale gezinsdiensten, wordt er kindernevendienst gehouden, er zijn twee groepen, nl. een groep van 4 t/m 6 jaar en een groep van 7 en 8 jarigen.

De kinderen gaan voor het lezen van de schriftlezing de kerk uit en komen na de verkondiging weer terug. Tijdens de kindernevendienst worden er liedjes gezongen, wordt op een eenvoudige manier een verhaal verteld uit de bijbel en er wordt geknutseld, gepuzzeld of er wordt een quiz gedaan.

De jongste groep gaat naar het naastgelegen koetshuis bij de kerk en de oudste groep gaat naar de kosterij. De kindernevendienst werkt ook mee aan gezinsdiensten of er wordt een project gevolgd met Pasen en/of kerst.  Dus ben je tussen de 4 en 8 jaar, dan ben je van harte welkom.

Ongeveer 30 enthousiaste leid(st)er(s) verzorgen bij toerbeurt de voorbereiding en begeleiding van de nevendienst. Nieuwe leidsters zijn altijd welkom, bel dan met een van de leden van het bestuur. De leiding vergadert eenmaal per jaar en daarnaast wordt er ook altijd een gezellige avond gehouden.
Het jaarrooster 2010 kun je vinden bij de keuze Downloads - Overige.

Het bestuur van de kindernevendienst:

Cobi Timmer

tel. 693068